Chuťovky...
Suroviny: 300 g Kapor, 40 g maslo, 200 g kyslá kapusta, 40 g hladká múka, 1l. voda, vývar z húb, 50 g paradajkový pretlak, 150 ml kyslá smotana, 1 ks cibuľa
20minút príprava, 60minút tepelná úprava
Postup
Rybu očistíme a podusíme v troche osolenej vody. Na masle osmažíme...
—————
Suroviny: 250 g Pstruh, 250 g Zubáč, 150 g Kapor, 150 g Sumec, 0,2 l olej, 50 g maslo, citrón, soľ, korenie, 0,2 l vývar
Postup
Zubáča a pstruha obalíme v rybacej múke (zmes hladkej múky a korenín podľa chuti, napr. červenej mletej papriky).
Na rozpálenom grile ugrilujeme z oboch...
—————
Suroviny: - 1 kg bielych rýb
- ocot
- soľ
- cibuľa
- kyslá kapusta
- ...
—————
Suroviny:
- pečienky z mieňa
- mlieče z mieňa
- olej
- soľ
- bobkový...
—————
Suroviny: - 1 kg bielych rýb
- ocot
- soľ
- cibuľa
- kyslá kapusta
- ...
—————