Chuťovky...

Rybacia polievka s kyslou kapustou

Rybacia polievka s kyslou kapustou
Suroviny: 300 g Kapor, 40 g maslo, 200 g kyslá kapusta, 40 g hladká múka, 1l. voda, vývar z húb, 50 g paradajkový pretlak, 150 ml kyslá smotana, 1 ks cibuľa  20minút príprava,  60minút tepelná úprava   Postup Rybu očistíme a podusíme v troche osolenej vody. Na masle osmažíme...

—————

Rybia misa Petrov zdar

Rybia misa Petrov zdar
Suroviny: 250 g Pstruh, 250 g Zubáč, 150 g Kapor, 150 g Sumec, 0,2 l olej, 50 g maslo, citrón, soľ, korenie, 0,2 l vývar Postup Zubáča a pstruha obalíme v rybacej múke (zmes hladkej múky a korenín podľa chuti, napr. červenej mletej papriky).    Na rozpálenom grile ugrilujeme z oboch...

—————

Super Treska

Super Treska
Suroviny: -     1 kg bielych rýb -       ocot -       soľ -       cibuľa -       kyslá kapusta -      ...

—————

T R E Š Č I A P E Č E Ň

T R E Š Č I A   P E Č E Ň
Suroviny: -       pečienky z mieňa -       mlieče z mieňa -       olej -       soľ -       bobkový...

—————

Z A V I N Á Č E

Z A V I N Á Č E
Suroviny: -     1 kg bielych rýb -       ocot -       soľ -       cibuľa -       kyslá kapusta -      ...

—————